lördag 4 april 2009

April april

Barn som förstår det här med aprilskämt blir ju som galna den 1:a april. Dom fnittrar okontrollerat hela tiden och man förstår att dom har en räv bakom varje öra hela dagen.
På onsdagar brukar snälla farmor alltid hämta barnen lite tidigare från skolan och förskolan. Hon har mys med barnen hela eftermiddagen innan Daniel anländer hem strax efter fem. När han kommer hem så säger farmor att det har varit lite strul med larmet i samband med att det hände ett litet missöde i Leos rum. Daniel vet ju hur det brukar vara så han frågar ju snabbt om Smilla varit inblandad. Till svar får han då att det är nog bäst du går upp och kollar själv. Daniels fantasi skenar i väg och han utesluter inte att en liten brand kan ha ägt rum på Leos rum. När han kommer fram till Leos rum så möts han av en stängd dörr. Lite nervöst och försiktigt öppnar han dörren............
Där inne möts han av en fnittrig och studsande Leo som fullkomligt spritter ur sig: APRIL APRIL

1 kommentar:

  1. Grymt! Min sexåring hade också snappat upp vad 1:a april handlade om i år, men vart lite för sprallig och fnissig och gjorde liksom aldrig någon konstpaus mellan själva skämtet och "April april". Men tills nästa år sitter det nog där! ;)

    SvaraRadera

SMÅ SÖTA ORD ÄR ALLTID VÄLKOMNA!