tisdag 17 mars 2009

Bowlingmästaren för dagen

I dag är det Smillas 4-årsdag. Den fick starta tidigt men sång och paketöppning på sängkanten. Smilla såg väldigt nöjd ut när vi kom sjungande för henne. Vanligtvis som brukar man höra henne ropa på morgonen " kan inte någon komma och väcka mig" men idag hann vi före henne som tur var. Hennes inte så långa önskelista bestod av trumpet, gitarr, trummor, dragspel och mikrofon och inget sånt där tjafs som finns i leksakaffären utan riktiga grejor skulle det vara!! Hur skulle jag ro i hamn det här? Tog en tur på Siba för någon vecka sen och då fann jag den perfekta presenten. High school musical 3 singit till Wii. Den innehöll både skiva att sjunga med och en riktig mikrofon! Man kan lugnt säga att den gick hem hos Smilla men även hos Leo, så nu är det som med allt annat, varanngångsprincipen som gäller där med.
För övrig så hade Smilla tre önskningar på hur hennes födelsedag skulla vara.
  1. Hon skulle på utedag med förskolan, då var hon TVUNGEN att ha med sig tårta i matsäcken. Den var uppäten men inte så mycket av maten så klart.
  2. Vi skull gå på resturang, eller närmare bestämt pizzeria för här i Falköping är det i princip samma sak.
  3. Hela familjen skulle bowla
Jag är egentligen rätt kass på att bowla, kommer sällan upp i 100 poäng i en serie. Daniel däremot har till och med ryckt in som reserv i FT-ligan. Visst kan man ha bra dagar och dåliga dagar men när till och med Leo 7 år slår sin pappa då är det riktigt illa. Daniel däremot hävdade att han spelade så dåligt så han hade gett upp sin serie tidigt och tränade på lite skruvar i stället. Hur gammal måste man bli för att sluta komma med dessa dåliga ursäkter.
Ja, hur gick det då för mig....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SMÅ SÖTA ORD ÄR ALLTID VÄLKOMNA!