fredag 13 mars 2009

Ja då var det fredag igen då. Varför glömmer man varje år hur vädret är i mars? Man vaknar varje morgon med ett leende på läpparna, fåglarna sjunger och solen skiner....i typ 2 timmar. Sen börjar det snöa.....IGEN och sen två timmar senare när det ligger ett vitt täcke på marken så börjar det regna. Till och med mina barn är trötta på snön nu. Smilla har tjatat länge nu om hur många dagar det är kvar till hennes födelsedag och nu när den äntligen är i antågande så frågar hon hur många dagar det är kvar till sommaren. Ja vad svarar man på det?? För att göra livet lite gladare ska jag denna helg:lörd skjutsa Leo till kalas kl. 11. Smilla ska till Funkykids 11.15, det håller på till 12.00 och då ska jag passa på att göra lite småfix på stan. Sen raka vägen hem för att fixa till både Smilla och hemmet inför hennes barnkalas kl 13-15, ja just det får inte glömma att hämta Leo kl 13 på hans kalas också. När barnkalaset med 12 barn är över här ska barnens väska packas, jag ska göra mig partyredo för kl 16.30 ska vi ha lämnat barn till mormor och sen infinna oss på förfest inför kvällen schlagergala. Det ska bli sååå kul och så vuxet! Hur ofta kommer man ut på lite fest nu för tiden. Tur att barnen sover borta iaf för på söndag gäller det att vara pigg och kry för kl 14 ska det stå middag på bordet för 17! personer. Ja frågan är om det går att beställa en enkel till paradiset efter denna helgen.

3 kommentarer:

  1. Låter som bra logistik där. :-) Ha det så roligt i morgon kväll!

    SvaraRadera
  2. Hallå tjejen! Roligt att du börjat blogga. Glöm inte att andas imorgon, de känns som lite pressat schema... men de fixar du!
    Ha en riktigt trevlig vuxenkväll.
    //Linda Norrby

    SvaraRadera
  3. Hej kompis!

    Det låter som ett något pressat schema för dagen...jag kanske borde underlätta livet för dig lite genom att skjutsa hem Leo efter kalaset??

    Annars låter det som att du har en härlig dag framför dig!

    Ses snart!
    Kramar Kerstin

    SvaraRadera

SMÅ SÖTA ORD ÄR ALLTID VÄLKOMNA!