lördag 13 februari 2010

Juryn är i farten igen

Det är inte ofta vi gör något alldeles särskilt i vår familj. Tyvärr är det alldeles för mycket vardag här hemma med allt vad det innebär men igår, då hade vi en alldeles underbar eftermiddag/kväll tillsammans.
Som tur är har Smilla tillfrisknat tillräckligt för att kunna hänga med på vårt lilla fredagsäventyr som vi bokat sedan lääääänge tillbaka. Vi skulle åka och se HighSchoolMusical i Skövde och för barnen var det här nog det samma som att gå på värsta nobelmiddagen. Det var väldigt viktigt att klä upp sig och vara fin! Till och med när vi skulle åka så diskuterades vilka skor vi skulle ta med till D eftersom vi skulle hämta upp honom på kontoret. Det slutade med att barnen fick välja var sitt par så fick D ta det avgörande beslutet.
Vi tog en snabbtur på stan och införskaffade lite presenter till kalas som Leo skulle gå på sen gick vi till Voda som är en av mina favoritrestauranger i Skövde. Jag och D åt självklart sushi (man får passa på när man kommer åt) och barnen fick kycklingspett och pasta. Det var verkligen en fröjd att ta med barnen på restaurang denna dag. Dom bara njöt och mys och dessutom så älskade de sin mat. Juryn bestående av Leo och Smilla har uttalat sig igen. 10 av 10 möjliga. Till och med Leo la märke till hur trevlig och tillmötesgående servitören var. Som förälder så uppskattar man verkligen när dom gör det lite extra även för barn, att dom bara inte ses som något nödvändigt ont som är i vägen när man är på restaurang.
Efter vår kulinariska resa begav vi oss till Arena Skövde för att beskåda musikalen HighSchoolMusical. Det var en fantastisk show även om Arena Skövde enligt mig är en av de sämsta konsertställen jag varit på (och nu har jag varit på tre olika arrangemang där). Barnen var helnöjda. Leo satt och diggade med och det ryckte i benen på honom mest hela tiden. Det var flera i ensemblen som var fantastiskt duktiga och Kevin Borg gjorde rollen som Troy super. Jag tycker det är så kul att en kille som trots att han pratar svenska med brytning, kan få en sådan stor roll i en musikal som typ halva Sveriges barn bara älskar.
Ja vad säger man....efter en sådan här mysig halvdag med familjen så kan man väl inte annat än att ge betyget 10 av 10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SMÅ SÖTA ORD ÄR ALLTID VÄLKOMNA!