måndag 7 februari 2011

MONDAY

Japp, då var dom här då, vattenkopporna som vi var och smittades med för två veckor sedan. Lite chockartat är det att det är Leo som fick dom först. Man kan ju inte skylla honom för att varit alltför nära smittbäraren. Smilla däremot lekte och mys med honom i två timmar men hon har inte en enda koppa än. Än kan det ju komma med jag tror hon missar denna omgång. Om hon inte smittas av Leo nu så är det ju ett under! Jag tycker ju det är bra om hon också får det men inte om två veckor. Så där roligt att vabba varannan vecka.

Här har det hänt grejer under helgen minsann. Min lilla tjej har tappat sin ena framtand. Hon ser för rolig ut, om man nu får säga så om sina barn. Min syster tyckte hon ser ut som Fester i familjen Adams.

Tänder åt alla håll och fler är lösa!

Är lite trött på alla sjukdomar nu. Min röst har så smått hittat tillbaka men den är inte återställd på långa vägar än vilket också innebär att det inte blir någon träning för mig. I morgon hoppas jag att jag ska kunna komma i väg i alla fall. Känner att jag måste få lite rörelseglädje in i kroppen nu. Jag är verkligen inte sugen på att promenera ute nu när det är slaskigt och det kommer snöblandat regn ner från himlen. Ja ja, jag vet, det finns inga dåliga kläder men JO det finns dåliga väder. Räcker att jag får vara ute i ur och skur på mitt jobb. När jag själv kan välja så väljer jag att promenera i skönt väder!
Nu är 3,5 vecka avklarad och det går fortfarande kanon. Börjar i och för sig bli riktigt sugen på mat nu och all mat doftar gudomligt. Tror till och med att havregrynsgröt skulle lukta gott nu. Det är en doft jag har fruktansvärt svårt för, särskilt på mornarna.
Jag får helt enkelt matfrossa inne i huvudet i stället för jag skulle ALDRIG ALDRIG äventyra den här resan med ett litet snedsteg. Har man bestämt sig så har man. Det är liksom det som är fördelen med XV på helfart. Fuskar man så förstör man såååå mycket och det är inte värt det då. Det är ju inte superkul att bara äta soppor men det är ju under en sådan begränsad tid så det är bara att tänka framåt. Gud så mycket goda sallader och köttbitar jag ska äta då!!. När jag nått mitt mål och jag har kommit i gång att äta igen ska jag köpa mig den finaste biten av oxfilé och till det ska jag dricka ett riktigt gott glas rött. Mums! Det får bli min belöning att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SMÅ SÖTA ORD ÄR ALLTID VÄLKOMNA!