tisdag 8 februari 2011

PRICKIG TISDAG

I dag har vi suttit inne och njutit av det fina vädret. Nu tror jag både jag och Leo har tröttnat på vattenkopporna men vi lär nog få ha tålamod för dom frodas på ganska bra fortfarande. Han blir bara prickigare och prickigare.....
Hade egentligen tänkt att lägga in en bild på stackarn men förståeligt nog så vägrar han vara med på bild.
En liten fördel med att vabba är att jag idag har strykt in ett enormt strykberg samtidigt som vi såg på fjärde filmen med Harry Potter. Det är så himla skönt när tvättstugan nästan gapar tom, även om vi alla vet att den lyckan är kortvarig.

I dag har jag äntligen tänkt att göra comeback på FORM men det är tydligen inte meningen att jag ska få komma igång och träna igen. D är tvungen att jobba över. Stackarn har haft en kaotisk dag på jobbet med en trasig server vilket innebär katastrof för deras del. Jag har ordinerat hämtmat och ett glas vin till honom i kväll. Hoppas det kan trösta lite.


I kväll ska jag få lite MENTAL NÄRING genom att gå på tjejmiddag, eller som jag får kalla det, tjejträff, för någon middag blir det ju inte för min del. Tar med mig en god RTD passion och melon och gottar mig med i stället. Har blivit erbjuden skjuts dit men har i stället bestämt mig för att ta en välbehövlig promenad!
Tusan vad segt det är nu! I början märkte man ju verkligen skillnad snabbt, nu tycker jag inte det händer något, men....återigen, jag SKA fullfölja det här, till punkt och pricka. Nu drömmer jag om torra stigar på underbara Mösseberg så jag kan få snöra på mig löparskorna och fullfölja min dröm, att börja löpträna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SMÅ SÖTA ORD ÄR ALLTID VÄLKOMNA!