torsdag 13 januari 2011

ÄLSKAR FJÄLLEN

Precis här bodde vi :)

Lång frånvaro härifrån nu men det har varit mycket att stå i. Dels har vi umgåtts med en massa vänner och så har vi varit i väg på årets första semester nämligen underbara Sälen. Det var ett kärt återseende, jag har inte varit där sen nyår 96/97. Vi hade det mest fantastiska boende i Tandådalen. Verkligen ski in/ski out. Närmare backen än så kan man nog inte bo. Vi hade hyrt en lgh i deras sportvåningshus. Det var inte stort men alldeles lagom för oss fyra och framför allt så var det superfräscht! Priset var ju ingen nackdel heller. 1200 kr för sön-tors!!!! Två sovrum och ett allrum med kök. Väldigt nice.

Vi har stött på varierat väder. Allt från halv storm till snöfall och strålande sol. Sista dagen var den absolut bästa. Vindstilla och sol, sånt väder man bara helst av allt vill ha när man är i fjällen.
Det är ju så underbart skönt att när man kommer hem från backen kunna strosa runt i underställ till man går och lägger sig. Inga krav inga måsten. Lite mat måste man ju laga förstås men inte ens det känns jobbigt! Livskvalitet, det är vad man kan kalla en fjällsemester med familjen!


Sista dagen, kanonskidåkning i östra Tandådalen

Sista dagen hann barnen också med att åka hundspann samt att vara med i en liten skidtävling. På kvällen blev det resturangbesök med god grillbuffé och piratlek och piratdisco för barnen. Bra på många sätt. Resturangen låg granne med vår lägenhet. Alla fick äta det dom gillade. Barnen fick leka pirater, skaffade sig en massa vänner så klart samt att dom fick rocka loss lite på dansgolvet under discokulans sken (eller snarare springa runt runt runt)

Så avslutningsvis, jag ger den här semestern fem stjärnor i ädlaste guld!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SMÅ SÖTA ORD ÄR ALLTID VÄLKOMNA!